Fietstocht en ontmoeting: 1001 ideeën voor een klimaatneutraal Aalst

11 Mei 2017

Fietstocht en ontmoeting: 1001 ideeën voor een klimaatneutraal Aalst

Jullie ideeën nemen we mee in ons verkiezingsprogramma voor 2018.  Wil jij ook dat Aalst een klimaatneutrale en milieuvriendelijke stad wordt? Fiets en praat dan met ons mee op onze klimaat- en milieufietstocht van zaterdag 14 oktober. ?

Op het programma:  

Een fietstocht van een 10 km voert ons langs enkele belangrijke plaatsen die van Aalst een groenere stad zouden kunnen maken:  de 2 mogelijk nieuwe parken, Wijngaardveld en Park-Noord, langs de bedreigde Siesegemkouter, de acacia's op het Esplanadeplein, een trage buurtweg en overstromingsgebied in Hofstade. We fietsen langs de oude Wallenring en vragen onderweg jullie mening over het idee om het water terug bovengronds te laten stromen.

Kenners van middenveldorganisaties en Groen geven ons onderweg wat meer uitleg.

Tijdens en na de fietstocht luisteren we naar jouw mening. Hoe kan Aalst vergroenen en klimaatneutraal worden? Onderweg voorzien we een hapje en een drankje.

Concreet:

We verzamelen om 13u30 bij Qarfa (Stationsstraat 13). We vertrekken om 14u.

Terugkomst van de tocht is voorzien rond 17u. Na afloop kan je napraten bij Qarfa bij een hapje of drankje. Deelnemers krijgen na afloop van de tocht een kleine attentie. Draag bij voorkeur een fluo hesje. Inschrijven is niet nodig. 

Voor wie zelf slecht te been is hebben we de fietstaxi van Hallo Velo gereserveerd. Een paar sterke groene benen rijden je met plezier rond. Wil je graag gebruik maken van deze mogelijkheid, geef ons dan een seintje VOOR 10 oktober  op [email protected] of 0474 21 87 47 (Lander)