Klimaat NeutrAALST - beurs

04 November 2016

Op zaterdag 26 november 2016 (11u-17u) organiseert Stad Aalst i.s.m. De Aalsterse Klimaatkoepel en SYNTRA Midden-Vlaanderen, een klimaatbeurs in de lokalen van SYNTRA op het Wijngaardveld 9 te Aalst. De Stad Aalst streeft naar klimaatneutraliteit tegen 2050. Dit is geen vrijblijvende keuze, maar een noodzaak. Om deze doelstelling te halen zal elke burger zijn steentje moeten bijdragen. De Stad Aalst is zich hier ook van bewust. Samen met de partners DâK (De Aalsterse Klimaatkoepel) en SYNTRA Midden-Vlaanderen organiseert de Stad Aalst een eerste Aalsterse klimaatbeurs.

Wil jij ook klimaatneutraal leven? Breng dan zeker een bezoekje aan de beurs. Verschillende standhouders geven jou tips om energiebesparend te leven en mee te werken aan een klimaatneutrale stad. Er worden 'goede praktijken' getoond en je krijgt de kans om via diverse workshops handige weetjes mee te nemen naar je eigen huis en leefomgeving.
Laat tijdens de beurs ook gratis je bandenspanning controleren en bespaar zo 1 tankbeurt per jaar!
Ook niemand minder dan Francesca Vanthielen komt haar visie op klimaat toelichten aan alle nieuwsgierigen. Zeker de moeite dus om de beurs een bezoekje te brengen.

http://www.aalst.be/default.asp?siteid=1&rubriekid=1441