28 mrt 2022

Groen Aalst lanceert “put van de maand”

We vragen Aalstenaars om putten of problemen in het wegdek zowel op de voetpaden, de fietspaden of op de weg door te geven. Dit kan via onze website, maar ook via de social media kanalen met de #putvandemaand of contacteer onze bestuurs-, en fractieleden van Groen Aalst.

Groen Aalst lanceert met het initiatief “put van de maand” een actie om de vele knelpunten in voet-, en fietspaden maar ook op de weg in kaart te brengen. Deze info is voor iedereen beschikbaar en heeft als doel om deze vaak eenvoudige knelpunten in het wegdek weg te werken.

De laatste jaren heeft de stad sterk ingezet op stadsvernieuwingsprojecten in het centrum van Aalst. Maar tal van voetpaden, fietspaden, maar ook delen van het wegdek zijn sterk verouderd en in slechte staat in zowel Aalst alsook in de deelgemeenten. Dit zorgt zeker op voetpaden voor onveilige situaties en vormt vaak een obstakel voor personen die minder vlot te been zijn. Ook geeft dit aanleiding tot gevaarlijke situaties.

We vragen Aalstenaars om putten of problemen in het wegdek zowel op de voetpaden, de fietspaden of op de weg door te geven. Dit kan via onze website, maar ook via de social media kanalen met de #putvandemaand of contacteer onze bestuurs-, en fractieleden van Groen Aalst. Bij voorkeur een foto met de locatie straatnaam in het centrum of in de deelgemeenten. Per maand loten we 1 “indiener” uit en die ontvangt een mooie prijs van de afdeling.

We verzamelen de input van de Aalstenaars op www.putvandemaand.be. Bovendien zullen we deze ook steeds doorgeven aan de bevoegde stadsdiensten, opdat de knelpunten “putten” in het wegdek spoedig hersteld kunnen worden. Samen gaan we voor een veiliger wegdek voor elke weggebruiker in Aalst. 

 

 

Recent responses