Uw gedacht telt!

23 Mei 2016

Het nieuwe bestuur van Groen Aalst wil de vinger aan de pols houden van wat er leeft onder de Aalsterse bevolking. We organiseren jaarlijks enkele contactmomenten, soms formeel, soms eerder informeel. Tijdens de willen we de mogelijkheid bieden aan de Aalsterse Groen-leden en sympathisanten om hun visie te delen met het plaatselijk bestuur. De mandatarissen brengen er verslag uit van hun werkzaamheden in de gemeenteraad. Kortom: een "reality check" voor het lokaal partijbestuur. De inhoudelijke vergaderingen zullen ook steeds vertrekken vanuit een thema, ingeleid door een expert ter zake, waarna de aanwezigen d.m.v. workshops de kans zullen krijgen om het lokale Groen-standpunt mee te bepalen. 

inhoudelijke vergaderingen

De eerste inhoudelijke vergadering zal doorgaan op 24 september 2016 met als thema: de Aalsterse (im)mobiliteit. Verdere informatie hierover volgt later.

Naast deze formele vergaderingen, kijken we er ook naar uit om onze leden en sympathisanten te ontmoeten op een meer gemoedelijke manier. De nieuwjaarsreceptie met uitreiking van de Groene Pluim en de Biobrunch zijn ondertussen jaarlijkse klassiekers!

Al deze bijeenkomsten maken we via www.groenaalst.be, onze facebookpagina en de nieuwsbrieven ruim op voorhand bekend.

Ondertussen horen we jouw gedacht natuurlijk ook graag op [email protected] of discussieer mee op facebook.